Spanking – Noget vi taler om?

hearmeroar

Spanking er det noget vi taler om? Jeg havde en sjov oplevelse i går…

Tigermissen var i saunagus i går – Åh så dejligt! Midt under gusen tager gusmesteren en lang bambuslignende stang frem, og begynder at bede folk om at bøje sig forover, og så giver han med fuld kraft 5 rappe slag over toppen af ryggen på samtlige deltagere!


Må indrømme – helt fantastisk og min krop blev da i den grad vækket! Situationen var sjov, alle var glade og med på ideen! Synes bare det er sjovt, at når vi tager en pisklignende genstand ind i en anden kontekst, så er det okay at sige UH, AH og ÅH når vi får lidt smæk… i en sexsuel sammenhæng er spanking for mange tabubelagt og noget de fleste kun deler med de nærmeste.

Men måske er det okay – hvad tænker du, skal vi tale mere åbent om vores sexsuelle glæder og sorger eller hører det hjemme i soveværelset?

#HearMeRoar

Følg os på Facebook og læs også alle de spændende kommentarer her.

Skriv et svar