Corona krise – Skilsmisse eller baby boom?

Hvad sker der når vores dagligdag forandres så radikalt, som den er blevet gennem Corona krisen? Kommer vi nærmere hinanden, af at have mere tid sammen…. eller finder vi ud af hvor langt væk fra hinanden vi er kommet?

En ting er sikkert – parforholdet kommer på prøve! Der skal arbejdes hjemmefra og laves lektier med ungerne. Måske er I bekymret for fremtiden, job og økonomi.

For at komme godt igennem, så kræver det helt sikkert forståelse, tålmodighed, positivitet og i høj grad nærhed.

Nærhed er et fundamentalt behov hos os mennesker, derfor er det i krise tider endnu mere nødvendigt at sætte fokus på nærhed. Sex er en måde at være nære hinanden på – en vigtig måde! For under sex udløser din krop enormt mange vigtige hormoner, som styrker dit psykiske helbred, dit immunforsvar samt mindsker stress.

Så lad os sørge for at der kommer et baby boom og IKKE et skilsmisse boom efter Corona krisen – KYS, KRAM OG ELSK HINANDEN HVER DAG.

Er I kommet langt fra hinanden, så hav modet til at tale med hinanden om hvordan I kommer tilbage på sporet. Brug tiden på at udforske hinandens ønsker og behov – Genopfind jeres samliv og ikke mindst sexliv…. der er en grund til at det hedder legetøj…. fordi det godt må være sjovt at være voksen.

Skriv et svar